Hjem > Nyheder > Indhold

Oprindelsen af julen: Jesu fødselsdag

- Oct 20, 2017 -

Det siges, at Jesus var født af Helligånden, født af den jomfru Maria. Gud sendte budbringer Gabriel i en drøm for at tale til Josef og opfordrede ham til ikke at gifte sig med Maria, fordi hun var ugift, men at gifte sig med hende og at navngive barnet "Jesus", hvilket betyder, at han ville bringe folket fra synden Rødt ud.


Da Mary var ved at blive produceret, bestilte den romerske regering, at alle mennesker til Betlehem skal erklære deres husstandsregistrering. Joseph og Maria måtte adlyde. Da de ankom til Bethlehem, var vejret svagt, hjælpeløse to mennesker ikke kunne finde hotelindkvartering, kun en stald kan være midlertidig. I dette øjeblik blev Jesus født. Så blev Maria født på krukken og født Jesus. Efterkommere til at fejre Jesu fødsel vil blive sat den 25. december til jul, år med masse for at fejre Jesu fødsel.


I begyndelsen af det fjerde århundrede var 6. januar den dobbelte festival af kirkerne i den østlige del af det romerske rige for at fejre Jesu fødsel og dåb, kendt som Epifanie, også kendt som "show festivalerne", det er Gud viser sig selv gennem Jesus til verden. Der var kun undtagelsen fra Laura Kirke, hvor kun Jesu fødsel ikke blev mindet om Jesu dåb. Efter historikeren opdaget i den kalender, der blev brugt af romerske kristne, optæller dokumentet den 25. december 354: "Kristus blev født i Betlehem, Juda." Undersøgelsen antog generelt, at 25. december med jul kan begynde med Den Romerske Kirke af 336, der blev cirkuleret i 355 e.Kr. i Antioch, Asien, kom til Alexandria i Egypten i år 430. Jerusalems Kirke modtog den seneste, mens Kirken af Jerusalem Armenien fortsatte med at holde fast ved den 6. januar. Epifanie er fødslen af Jesus.


Relaterede nyheder

Relaterede produkter